Afterbeat Coffee

Afterbeat Coffee een initiatief van Stichting Afterbeat. Het koffie cafe is onderdeel van Stichting Afterbeat Enterprise, en sociale onderneming met hoogwaardige koffie of thee in het Centrum van Veendam. 

12 Oktober is Afterbeat Coffee geopend op de Promenade 25 in Veendam. Alle koffie melanges die we bieden in ons koffie cafe heeft als basis een espresso. We hebben onze eigen espresso bonen samengesteld in samenwerking met Maalwerk in Farmsum. Daarom is onze smaak niet alleen uniek maar ook onze stijl van koffie melanges is nieuw in Veendam. Onze “normale” koffie is dan ook geen zwarte koffie maar een Americano en onze kleinste cup begint bij 20cl. 

Snel internet
Ons koffie cafe heeft een hoge internetsnelheid van 500mb en veel stopcontacten om uw laptop of telefoon op te laden. Kortom bij ons kan u onder het genot van een heerlijke kop koffie goed werken.

Jongerenwerk
Afterbeat is al sinds 2009 actief met jongerenwerk in Veendam. Het meest bekend is het scholenwerk van Stichting Afterbeat waar we met buitenlandse artiesten scholen bezoeken om gratis muziek lessen te verzorgen. Om nog meer de verbinding te zoeken met jongeren zochten we een mogelijkheid om een multifunctioneel pand te hebben in het centrum van Veendam. Een plek waar we de jongeren in Veendam breed kunnen bedienen in wat ze nodig hebben. Ons koffie cafe bied daarom stages, dagbesteding en werkbegeleiding speciaal voor jongeren en jong volwassenen. In de avonden is ons pand open voor jongeren en hebben we een Game-room, muziek studio en een klein theater met grote spiegels voor streetdance etc. Ons project is gefinancierd door donateurs, fondsen en subsidies.